Person No | Name | Address |
---|---|---|
5943199 | G D SOCIETA PER AZIONI | Via Battindarno, 91, 1-40133 Bologna İTALYA |
Person No | Name | Address |
---|---|---|
5944021 | GIORGIO VACCARI | |
6409919 | FIORENZO DRAGHETTI | |
6425059 | ROBERTO POLLONI |
Name Of Invention | Tütün maddeleri için muhafaza ve ilgili üretim metodu | |
Summary Of Invention | Tütün maddeleri için bir muhafaza (1,48,52;54) olup, bu muhafazanın (1;48;52;54) katlanan kağıt materyalinden (9) oluşturulması ve en azından kısmen birbiri üzerine bindirilen kağıt materyalinin iç kısmı (22,23) ve dış kısmı (21,24) tarafından sınırlanan en azından bir çepere sahip olması; ve karşılık gelen dış kısım parçası (21,10, 24) tarafından kapatılan iç kısım parçasının (22,23) karşılık gelen dış kısım parçasının (21,24) kalınlığına uygun olarak çizilmesi, bu sayede de ilgili çeperin (7) kademe ya da açıkta kalan serbest kenarlar olmadan tatmin edici miktarda aralıksız bir dış yüzeye sahip olması ile karakterize edilir. |
Name |
SULTAN PINAR ŞEN GÜRBULAK
STOCK FİKRİ MÜLKİYET HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ |
Address | BÜYÜKDERE CAD. NO:173 LEVENT - ŞİŞLİ- 34394/ İSTANBUL |
Date of Priority | Priority Number | Country of Priority |
---|---|---|
16-05-2002 | BO2002A000302 | IT |
IPC |
---|
B65D 85/10 |
B65D 5/42 |
B31B 1/25 |
Date | Date of Notification | Operation | Document |
---|---|---|---|
Vekil Atama Onaylandı. | |||
19-01-2021 | Vekil Atama Talebi |
|
|
18-09-2013 | Bilgi Talebi |
|
|
21-08-2013 | Belge Geçersiz ( Yıllık Ücret Ödenmedi) | ||
Bilgi Yazısı Gönderildi | |||
13-06-2007 | Belge Gönderildi | ||
30-10-2006 | Şekli Kontrol Yapıldı. Başvuru / İstem / Fasikül Onaylandı. | ||
22-09-2006 | EPOdan Gelen Patent Fasikülü Veri Girişi Yapıldı. |
|
Publication Date | Description |
---|---|
22-08-2013 | Verilen Patent/FM Belgelerinin Yıllık Ücretinin Ödenmemesi Nedeniyle Geçersizlik ilanı |
21-11-2006 | Avrupa Patent Fasiküllerinin İlanı |
Row | Year | Payment Date | Amount Paid (₺) |
---|---|---|---|
5 | 2007 | 25-04-2007 | 335.0 |
6 | 2008 | 24-04-2008 | 285.0 |