Patent File Information
Application Information
Applicants
Person No | Name | Address |
---|---|---|
7759952 | GLAXOSMITHKLINE BIOLOGICALS SA | RUE DE L'INSTITUT 89 1330 RIXENSART BELÇİKA |
Inventors
Person No | Name | Address |
---|---|---|
7759948 | Philippe CARA | GLAXOSMITHKLINE BIOLOGICALS SA RUE DE L'INSTITUT 89 B-1330 RIXENSART BELÇİKA |
7759951 | Carine Berthe Ghislaine DE KESEL | GLAXOSMITHKLINE BIOLOGICALS SA RUE DE L'INSTITUT 89 B-1330 RIXENSART BELÇİKA |
7759950 | Vinciane Martha DE CUPERE | C/O GLAXOSMITHKLINE BIOLOGICALS SA RUE DE L'INSTITUT 89 B-1330 RIXENSART BELÇİKA |
7759949 | Veronique Monique Roberte HENDERICKX | GLAXOSMITHKLINE BIOLOGICALS SA RUE DE L'INSTITUT 89 B-1330 RIXENSART BELÇİKA |
Invention Information
Name Of Invention | Bir saponin içeren bir lipozom bileşimi yapma prosesi. | |
Summary Of Invention | Mevcut buluş, bir lipid, bir sterol ve bir saponin içeren mikron altı lipozom bileşimlerinin olgunlaştırılması için bileşimler, yöntemler ve prosesler sağlamaktadır. |
Attorney Information
Name |
ASLI BAYGÜZ
DERİŞ PATENT VE MARKA ACENTALIĞI A.Ş. |
Address | İnebolu Sok. Deriş Patent Binası No:5 Kabataş/ Setüstü 80040/ İSTANBUL |
Priority Information
Date of Priority | Priority Number | Country of Priority |
---|---|---|
07-12-2016 | GB 20160020758 | GB |
01-06-2017 | GB 20170008734 | GB |
Classes of The Invention
IPC |
---|
A61K39/04 |
A61K9/127 |
A61K47/28 |
A61K31/706 |
A61K31/7032 |
A61K39/39 |
A61K45/06 |
A61P31/00 |
A61P31/04 |
A61P31/14 |
A61P31/18 |
A61P31/22 |
A61P33/06 |
A61P37/04 |
A61P31/12 |
A61K39/00 |
Patent Application Procedures
Date | Date of Notification | Operation | Document |
---|---|---|---|
26-11-2024 | Yıllık Ücret Ödeme Talebi |
|
|
17-10-2024 | Şekli Kontrol Yapıldı. Başvuru / İstem / Fasikül Onaylandı. |
|
|
16-10-2024 | EPO'dan Gelen Patent Fasikül |
|
Publications
Publication Date | Description |
---|---|
21-10-2024 | Avrupa Patent Fasiküllerinin İlanı |
Payment Dates
Row | Year | Payment Date | Amount Paid (₺) |
---|---|---|---|
8 | 2024 | 26-11-2024 | 4810.0 |